GHS Sjobbema Fiscale Advocatuur -

Over ons

Mr. Gerhard Sjobbema is werkzaam als advocaat en fiscaal jurist en heeft zich per 1 september 2022 zelfstandig gevestigd onder de naam “Sjobbema fiscale advocatuur.” Gerhard heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RuG). Bij deze Universiteit heeft Gerhard een proefschrift geschreven waarop hij in 2006 is gepromoveerd.

De praktijk van Gerhard richt zich op (internationaal) fiscaal recht, het ondernemingsrecht en het vastgoed. Zo staat Gerhard cliënten, veelal ondernemers, bij in geval van belastingvraagstukken. Daarnaast adviseert Gerhard in heel Nederland cliënten bij Zwitsers-Nederlandse belastingvraagstukken. Altijd opererend met een inhoudelijke benadering en pragmatische aanpak; zo mogelijk worden procedures vermeden.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat en fiscaal jurist is Gerhard als universitair docent verbonden aan de Vakgroep Belastingrecht van de Rijksuniversiteit Groningen. Verder is hij maatschappelijk actief, onder meer als penningmeester bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA) en in het verleden als wedstrijdroeier bij Aegir.

© 2024 Sjobbema.nl
Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM