GHS Sjobbema Fiscale Advocatuur -
Emigratie
1 sep 2022

Informatiemiddag Wonen in Zwitserland in Nijkerk op zaterdagmiddag 19 november 2022

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Gerhard Sjobbema samen met René Smaal van Smaal-Swiss-Immo tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden. Gerhard Sjobbema zal daarbij ingaan op juridische en fiscale aspecten van het kopen en houden van een huis in Zwitserland en van emigratie naar Zwitserland.

Het eerstkomende seminar zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 19 november 2022. Het programma zal z.s.m. via deze site bekend worden gemaakt. Locatie zal zijn Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail info@smaalswissimmo.com onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u enkele weken tevoren het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

U bent van harte welkom en wij zien uit naar uw komst!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
© 2024 Sjobbema.nl
Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM